March 7, 2023
Noatunvej 2, 5000 Odense

Webinar: Maskinbetjening med Bila og Universal Robots

Få et unikt indblik i, hvordan du kan anvende kollaborative robotter til slibe- og afgratningsopgaver i metalindustrien.

Arbejder du i metalindustrien?
-Så er dette webinar for dig!

Den 7. marts kl. 14.00, kan du få et unikt indblik i, hvordan du kan anvende kollaborative robotter til slibe- og afgratningsopgaver i metalindustrien. Vi har inviteret Bila og Nordbo Robotics med ombord – et skarpt panel bestående af nogle af de mest vidende eksperter i branchen.

Nordbo Robotics er en AI og robotvirksomhed, der er specialiseret i No Code software i robotindustrien. På 30 minutter, tager eksperterne dig igennem, hvordan du udnytter menneskelige kompetencer, når du ved hjælp af Nordbos ”Mimic Kit” nemt og uden særlig programmeringserfaring, kan optage dine bevægelser og duplikere dem som robotprogrammer på din Universal Robots Cobot.

Glæd dig til at høre mere om:

  • Hvordan du bevarer kvaliteten fra den erfarne menneskelige hånd, ved at duplikere bevægelser til en Cobot.
  • Unikt indblik i eksisterende og velkørende løsninger i metalindustrien, samt hvordan de passer på deres Cobot i et slidsomt miljø, som mange fejlagtig tror, kun er egnet til industrielle robotter.
  • Hvordan kollaborative robotter hjælper produktioner med at øge sikkerhed, kvalitet og fleksibilitet – og samtidig skaber afkast.
  • Og meget, meget mere…

Du kan stille spørgsmål under hele webinaret, som panelet afsætter tid af til at svare på til sidst i webinaret. Vi glæder os til at se dig!

PRAKTISK INFORMATION

Efter tilmeldingen modtager du en bekræftelse og linket til webinaret pr. e-mail. Tjek også gerne dit spamfilter. Vi anbefaler Google Chrome som browser for at sikre problemfri deltagelse. Kan du ikke deltage i live-sessionen, eller er der kommet noget i vejen? Ikke noget problem! Du tilmelder dig bare alligevel og får en optagelse pr. e-mail efter webinaret.

Thumbnail of sanding process with MimicVideo Play Button

Meet the speakers

LinkedIn IconTwitter IconInstagram Icon

LinkedIn IconTwitter IconInstagram Icon

LinkedIn IconTwitter IconInstagram Icon

Sign up for our Events

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
“At Nordbo Robotics, we bridge human skills with robot precision allowing humans to be creative, and robots – repetitive”
Leo Zhou - CEO, Nordbo Robotics
Get Started Now