August 31, 2022
Noatunvej 2, 5000 Odense

Kom i gang med automatisering

Få præsenteret en række konkrete produktivitetsfremmende automationsløsninger, der sikrer jer fortsat stabil produktion, styrker arbejdsmiljøet og som hurtigt er tjent hjem igen.

Kom i gang med automatisering

Den 31. august inviterer Nordbo Robotics, Technicon, TMS, Flex Trim, ZTEC og Robot Nordic i fællesskab til et åbent hus, hvor vi præsenterer en række konkrete automationsløsninger med fokus på slib og polering, der sikrer jer fortsat stabil produktion, styrker arbejdsmiljøet og som hurtigt er tjent hjem igen.

Uanset om man er i metal-, plast- eller træindustrien er der mange væsentlige opgaver, der skal udføres stabilt, sikkert og ensartet før et produkt lever op til den rette kvalitet og funktionalitet og hver gang har den finish, som kunden forventer. Et godt eksempel herpå vil blive præsenteret med casen fra Bjerrum Nielsen, der bl.a. bruger Mimic platformen til slibning af træpaneler.

Tilmeld dig arrangementet hvis du også ønsker konkret viden om fleksible automationsløsninger og konkret inspiration til, hvordan du kan komme i gang. 

 

Kl. 8.30 Registrering og morgenkaffe hos Nordbo Robotics på Noatunvej 2, 5000 Odense

Kl. 9 Velkomst og introduktion ved Sabina Kethelz, Nordbo Robotics

Kl. 9:15 Bjerrum Nielsen automatiserer slibning med Mimic og ambitionerne er store
Få præsenteret hvad Bjerrum Nielsen helt konkret kom i gang med at automatisere og få 3 tips til, hvad du selv bør overveje.

Kl. 10-11:30 Mød Nordbo Robotics partnere til en konkret dialog om, hvordan automatisering skal hjælpe dig:

  • Technicon 
  • TMS
  • Robot Nordic
  • ZTEC
  • Flex Trim

Kl. 11:30-12 Frokost og tak for i dag

Om partnerne:

Technicon

Mød Henrik 'HC' Christensen og få dialog om hvilken konkret løsning, der bedst og mest effektivt overvinder jeres produktionsmæssige udfordringer. 

TMS

TMS' Head of Robotics, Jonas Skipper, være tilgængelig til en snak omkring produktion, effektivisering, slib og polering, og kunne komme med inputs til hvordan netop din virksomhed ville kunne gøre brug af cobots.

Robot Nordic

Robot Nordic står for udvikling af fuldautomatiske produktionslinjer med integration af standardrobotter og specialdesignede automationsceller, og har implementeret løsningen hos Bjerrum Nielsen.

ZTEC

Mød bl.a. Simon Molbech og Morten Rabjerg fra ZTEC, som vil belyse, hvordan industrielle robotter kan bruges med Mimic og dermed understøtte dine postprocesser i produktionen ud fra deres perspektiv.

Flex Trim

Flex trim har en bred og solid baggrundsviden som har gjort, at de i dag er førende inden for slibning. De er helt fremme og ajourført med det nyeste inden for børstepudsning.

Nordbo Robotics

Nordbo Robotics er specialister i at udvikle fleksible og brugervenlige automationsløsninger, der effektivt aflaster og frigiver ressourcer bl.a. inden for postprocesser - f.eks. slibning og polering, som er fokus ved dette arrangement. 


Video Play Button

Meet the speakers

Sabina Kethelz

CCO, Nordbo Robotics
LinkedIn IconTwitter IconInstagram Icon

Henrik Christensen

Channel Sales Manager, Technicon
LinkedIn IconTwitter IconInstagram Icon

Jonas Skipper Nielsen

Head of Robotics, TMS-AS
LinkedIn IconTwitter IconInstagram Icon

“At Nordbo Robotics we bridge human skills with robot precision allowing humans to be creative, and robots – repetitive”

Leo Zhou - CEO, Nordbo Robotics
Get Started Now