August 31, 2022

Vælg cobots når pladsen er trang og omstillingsevnen skal være høj

Få præsenteret en række konkrete produktivitetsfremmende automationsløsninger, der sikrer jer fortsat stabil produktion, styrker arbejdsmiljøet og som hurtigt er tjent hjem igen.

Vælg cobots når pladsen er trang og omstillingsevnen skal være høj

Styrket produktivitet og færre belastende opgaver!

Uanset om man er i metal-, plast- eller træindustrien er der mange væsentlige opgaver, der skal udføres stabilt, sikkert og ensartet før et produkt lever op til den rette kvalitet og funktionalitet og hver gang har den smukke finish, som kunden forventer.

Kompetencemangel er en kæmpe vækstbarriere. Meget tyder på at de senere års rekrutteringsudfordringer forstærkes i de kommende år. Vanskelighederne med at tiltrække og fastholde gode medarbejdere øges nemlig i takt med at rutinerede medarbejdere forlader arbejdsmarkedet, mens kampen om de mindre yngre årgange intensiveres yderligere.

Hvis de fysiske opgaver er gentagende, ensformige og dermed belastende for led og rygge bliver rekrutteringsudfordringerne endnu større i de kommende år.  

Nordbo Robotics er specialister i at udvikle fleksible og brugervenlige automationsløsninger, der effektivt aflaster og frigiver ressourcer bl.a. inden for postprocesser - f.eks. slibning og polering.

Den 31. august holder Nordbo Robotics, Technicon, TMS og Ztec i fællesskab et netværksarrangement, hvor vi præsenterer en række konkrete produktivitetsfremmende automationsløsninger, der sikrer jer fortsat stabil produktion, styrker arbejdsmiljøet og som hurtigt er tjent hjem igen.

De effektive løsninger er nemme både at anvende og omstille. De er samtidig kompakte, modulære og dermed skalerbare, hvilket gør at de kan tilpasses til enhver produktion og udvides i takt med jeres behov ændrer sig.

Tilmeld dig netværksarrangementet hvis du også ønsker konkret viden om fleksible automationsløsninger og konkret inspiration til, hvordan I håndterer vækstudfordringer.


Med mere end 1.000 solgte cobots på CV’et gennem tiderne er Technicons Channel Sales Manager Henrik ”HC” Christensen indehaver af den uofficielle titel Mr. Cobot i Danmark.
Ingen anden herhjemme ved nemlig i samme grad, hvordan man i praksis bedst drager fordel af de sikre, stabile og effektive cobots.
Mød HC hos Nordbo Robotics A/S og få en snak om hvilken konkret løsning, der bedst og mest effektivt overvinder jeres produktionsmæssige udfordringer.
Uanset om det er depalletering, slibning, CNC-fødning eller noget helt fjerde i ønsker effektiviseret – så kan du få erfaringsbaserede input fra HC. Det kan hurtigt svare sig.

See Event on LinkedIn
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meet the speakers

Sabina Kethelz

CCO, Nordbo Robotics
LinkedIn IconTwitter IconInstagram Icon

Henrik Christensen

Channel Sales Manager, Technicon
LinkedIn IconTwitter IconInstagram Icon

Jonas Skipper Nielsen

Project Manager, TMS-AS
LinkedIn IconTwitter IconInstagram Icon

“At Nordbo Robotics we bridge human skills with robot precision allowing humans to be creative, and robots – repetitive”

Leo Zhou - CEO, Nordbo Robotics
Get Started Now